O blogu i autoru

0
comments
Snežana Subotić

Snežana Subotić

Blog PRototip je namenjen svima koji vole PR, planiranje i organizaciju događaja, marketing, HR i “Ideje vredne širenja”, odnosno TED i TEDx konferencije.

Tekstovi na blogu su zaštićeni Creative Commons licencom pod ovim uslovima. Zabranjeno je kopi/pejstovati bilo koji tekst sa ovog bloga kao svoj! Dozvoljeno je preuzimanje tekstova bez izmene, s jasnim navođenjem autora teksta i izvora. Izvor navodite u formi hiperlinka “Izvor: PRototip“, a ne “Izvor: PRototip”. Ukoliko se pozivate na neki od tekstova sa ovog bloga u obavezi ste da linkujete deo rečenice vašeg teksta do teksta o kojem je reč.

U slučaju da vam navedena pravila korišćenja tekstova sa ovog bloga ne odgovaraju, nemojte ih preuzimati ili se pozivati na njih!

Komentarisanje tekstova je dozvoljeno. Za komentare su odgovorni isključivo autori tih komentara. Da bi vaš komentar bio objavljen, potrebno je da ga odobri autor bloga. Komentari koji sadrže uvredljive reči ili izraze na rasnoj, nacionalnoj, verskoj ili drugoj osnovi neće biti objavljeni.

Sponzorisani tekstovi su lična odluka autora bloga. Takođe, sponzorisani tekstovi moraju biti u skladu sa stavovima autora bloga. Ukoliko je tekst sponzorisan, na njegovom dnu biće jasno navedeno da jeste. Kada taj navod izostane, tekst je odraz stava, razmišljanja ili iskustva autora bloga.

Autorka tekstova na blogu je Snežana Subotić, projektna menadžerka Centra za edukaciju – Pro Educa, vlasnica edukativnog programa Event Management Academy. Poseduje višegodišnje iskustvo u trenerskom radu. Zaljubljenik je u TED i TEDx konferencije. Deo je organizacionih timova pojedinih TEDx konferencija u Srbiji od 2011. godine. Kolumnistkinja je na portalu Adria Daily. Slobodno vreme koristi za pisanje na ovom blogu i na Once Upon a Time.

Blog PRototip je tokom 2015. godine bio jedan od zvaničnih blogova na konferenciji Spark.me i Coding Serbia konferenciji.

Pitanja, sugestije, nedoumice, ponude ili predloge za saradnju možete poslati na kontakt mejl snezana@prototip.rs

Ostavite odgovor

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>