Besplatna obuka o korišćenju naprednih Linkedin rešenja

0
comments

Stefan Karadžić

Kao rezultat uspešne konferencije na temu ljudskih resursa “HR Srbija 2015”, kompanija Color Media Communications, Stefan Karadžić i Mitja Korelc, HR konsultanti u kompaniji Linkedin, organizuju online obuku “HR Srbija 2015 – Online Follow up: Korišćenje naprednih Linkedin rešenja” u utorak, 17. novembra, u 11h.

Na jednosatnoj obuci, učesnicima će biti demonstriran LinkedIn Recruiter – rešenje koje omogućava aktivnu pretragu i selekciju svih 400M+ članova društvene mreže LinkedIn. Kroz interaktivnu demonstraciju učesnici webinara dobiće uvid u osnovne i napredne funkcionalnosti ovog rešenja, kao i primere kako mogu da ga koriste u svakodnevnom radu u selekciji i mapiranju trzišta. Učešće je potpuno besplatno, a obuku mogu da prate svi oni koji se bave ljudskim resursima, ali i oni koji su zainteresovani za ovu oblast.

Online prijavu možete popuniti OVDE.

Ostavite odgovor

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>