EY i ove godine organizuje takmičenje u rešavanju studije slučaja za studente

0
comments

ey-program-buducih-lidera-2014-learn-today-lead-tomorrowEY Beograd i ove godine organizuje takmičenje u rešavnju studije slučaja za studente i sa zadovoljstvom poziva sve zainteresovane studente is Srbije, Crne Gore i Bosne & Hercegovine da učestvuju u izazovu “Learn Today – Lead Tomorrow”. Program je koncipiran kao takmičenje tročlanih timova koji predstavljaju svoje rešenje studije slučaja za postavljeni problem koji će biti objavljen 13. oktobra 2014. na zvaničnoj Facebook stranici – EY Serbia Careers.

Zainteresovani treba da pošalju svoje biografije i predlog rešenja postavljenog zadatka (prezentacija u programu Power Pointu sa maksimalno 15 slajdova) i, ukoliko postoji, propratni materijal na adresu: hr.serbia@rs.ey.com do 1. novembra 2014, u 17.00h. Kompletna prijava može biti na srpskom ili engleskom jeziku, prema slobodnom izboru učesnika.

Prijavljeni timovi imaće mogućnost konsultovanja, a konsultacije će biti održane 24. oktobra 2014, u EY kancelariji u Beogradu, u periodu od 10.00h do 15.00h. Zainteresovani treba da pošalju prijavu za konsultacije najkasnije do 20. oktobra na: hr.serbia@rs.ey.com.

Jedan od ključnih prioriteta uspešne konsultantske kompanije je razvoj mladih i talentovanih ljudi, pa tako EY najavljuje da će takmičenje održati 4. decembra u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.

final_dsc4229Smatramo da je veoma važno da studenti tokom studija dobiju priliku da testiraju svoja znanja na ovakav način i da steknu priliku da obave praksu u kompaniji kao što je EY. Ponosna sam što mi u EY-u po drugi put pružamo priliku studentima da pokažu svoje sposobnosti u rešavanju postavljenog problema studije slučaja. Cilj ovog takmičenja jeste da uočimo talente i ponudimo im saradnju. Pored toga, želimo da studenti revizorsko- konsultantsku kompaniju EY prepoznaju kao odlično mesto za postavljanje temelja kada je iskustvo u pitanju“ – Sonja Jovanović, HR direktor kompanije EY.

Ovaj, napredni metod edukacije daje mogućnost studentima da se upoznaju i da analiziraju realne probleme preduzeća kao i situacije u kojima mogu da se nađu pojedinci koji su neposredno uključeni u poslovanje. Samim tim, revizorsko-konsultantska kompanija EY nudi priliku da pet prvoplasiranih timova takmičenja konkuriše za EY stipendije do kraja studija i dodatno steknu iskustvo tokom dva meseca prakse u odeljenju po sopstvenom izboru.

Tročlani timovi koji žele da učestvuju na takmičenju treba da pošalju biografije na srpskom ili engleskom jeziku i na taj način se kvalifikuju za učešće u studiji slučaja na hr.serbia@rs.ey.com

Ostavite odgovor

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>