ProEvents konferencija za ljubitelje i zaposlene u MICE industriji

0
comments

proevents

Događaji (events) su veliki generatori profita, kanal marketinga i šansa sa brendiranje i rebrandiranje mnogih kompanija. Oni pružaji nepregledan broj mogućnosti za razvoj kako velikih, tako i srednjih i malih preduzeća i poslovnih sistema.

ProEvents je jednodnevna konferencija namenjena svim kompanijama, planerima i organizatorima događaja (Event Managers), stejkholderima i partnerima koji imaju dodira sa MICE (meetings, incentives, conferences, events) industrijom, koji se na posredan ili neposredan način bave organizacijom događaja ili ostvaruju benefite od ove industrije.

Konferencija prenosi najsavremenija znanja iz oblasti organizacije događaja (Event Management), marketinga, novih tehnologija i savremene primere iz prakse uspešnih događaja od strane dokazanih predavača u ovoj industriji.

Više detalja o programu i načinu prijavljivanja za učešće možete pronaći OVDE.

Ostavite odgovor

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>