Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji

0
comments

spark-meSvako od nas želi da iskoristi svoje talente i učini nešto smisleno sa svojim životom. Život i posao se svodi na ljude i partnerstva koja sklapamo. Pomoću njih težimo rešavanju izazova na koje nailazimo. Potreba za konstantnim učenjem, kreiranjem novih i smislenih strategija, ideja, proizvoda, upoznavanjem novih ljudi može se realizovati na Spark.me konferenciji. Jedan od razloga žešto bih želela da prisustvujem ovom dešavanju je da uživo osetim atmosferu konferencije (što se ne može doživeti gledanjem snimaka događaja, ma koliko sjajni bili). Ovo je odlična prilika za svakog ko želi da uplovi u vode interneta, marketinga, preduzetništva, kome nedostaje vetar u leđa da napravi prvi i najteži korak u pokretanju sopstvenog biznisa.

Na osnovu utisaka drugih, jasno je da iza ove dobro organizovane priče stoji dobro uigran, pozitivan i uspešan tim. Inovativne konferencije nisu tako česta pojava. Ova konferencija već godinama pomera granice kako u organizacionom pogledu tako i listom govornika koji izlažu svoje priče i savete. Kao neko koga zanima planiranje i organizovanje događaja smatram da je ovo odlična prilika da upoznam dinamičan tim zaslužan za ono što je Spark.me danas. Umrežavanje sa ljudima koji menjaju i kreiraju budućnost, koji sebe nesebično daju za ideju koju zastupaju je najbolja mogućnost da se nauči nešto novo, da se dobije osnova i polet za neke druge planove u životu.

10989227_477357882419591_1642427430621971421_nKonverzacija je inspiracija za inovaciju. Možda bih to formulisala i kao iskru koja svakome ko prisustvuje ovoj konferenciji osvetli kritične tačke u dosadašnjem znanju, pruži mogućnost da shvati šta ne zna i izađe iz zone komfora kako bi stekao nova saznanja. Prateći prošlogodišnje dešavanje stekla sam utisak, na osnovu dostupnih materijala, da su teme sesija kreirane tako da ne možeš, a da ne postaviš sebi određena pitanja i potražiš odgovore diskutovanjem sa ostalim učesnicima.

Stvaranje novih priča, koje će trajati i nakon završetka konferencije, stvaranje promena koje će svakog od posetilaca inspirisati da istraje, potrudi se i istraje u procesu postizanja sebi zadatih ciljeva ukazaće na to da se sve menja i da se naučilo nešto novo što se prvobitno činilo teškim. Volela bih da da budem deo „iskričave priče“ i usvojim deo te pozitivne pokretačke energije.

Izlaganje bih zaključila rečima da želim da prisustvujem Spark.me konferenciji kako bih učila, družila se i možda najbitnije uživo u reči i slikama prenosila savete i poruke govornika, utiske i atmosferu konferencije, novostečena saznanja, ideje… Kažu da kad jednom shvatimo da su naše veštine te koje nam mogu omogućiti napredak, onda ćemo težiti da posećujemo dešavanja koja nas razvijaju. Mislim da je Spark.me odličan blogerski početak za mene. 🙂

Ostavite odgovor

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>